"Legjobbak a ti ruháitok! Már csak pár darab hiányzik 🙂 Ezelőtt kényelmetlen volt az edzés, csúszkált a nadrág, nem találtam megfelelő szettet, vagy a rossz minőségű anyag, vagy a varrás miatt. Amint megkaptam az első szettet tőletek, szerelmes lettem. Mindet szeretném! Tökéletes az anyaga, a szabása, rengeteg önbizalmat ad a megjelenés, amit köszönhetek neki. Ha edzés, akkor csakis BlackSwan!"

K. Patrícia

"Több szettet is beszereztem már és tényleg azt nyújtja amit ígér. Maximális precizitás, megbízhatóság, kedves ügyfélszolgálat, gyors szállítás, és méret csere esetén is elképesztő, hogy csak 1 nap volt, imádom! Állandóan ez a szett van rajtam edzéskor! Plusz pont neki, hogy gyorsan szárad, minden napi edzés után öblítem és másnap már újra hordhatom. Volt, hogy későn jutott eszembe öblíteni, így a régi ruháim közül kellett választanom, de ég és föld, össze sem hasonlítható. Lehet,hogy csak placebo és bemeséltem magamnak, de az edzés sem ment úgy a régi szettben 😀 Úgyhogy nagyon hálás vagyok és ezentúl is csak titeket foglak választani és természetesen ajánlani is!"

H. Inez

"A tegnapi lábnapon felavattam az új edző szettemet 🙂 Kép alapján kicsit tartottam attól, hogy tapintásra műszálas, túlságosan fénylő, és hideg anyagú terméket kapok majd kézhez. Amint felpróbáltam kellemes meglepetést okozott, és a legközelebbi edzésen már le is teszteltem. Konklúzió: imádtam benne edzeni. Amellett, hogy nagyon tetszik a textúrája az egész szettnek, az eddigi megszokott fullasztó és feszengő érzés helyett végre felszabadultan, és kényelmesen edzhettem. Személy szerint én örülök, hogy kipróbáltalak titeket! Nem utolsó sorban pedig, ha bárki is tartana az online rendeléstől a méretek miatt, itt nem kell, mert elsőre a naci nagy lett rám, és konkrétan 1 nap alatt kicserélték nekem egy kisebbre :)"

F.Réka

"Megkaptam a melegítőt ma és imádom! Bevallom először féltem megrendelni a bársonyos anyaga miatt, mert a hasonlóak sajnos nekem nagyon izzasztóak, de ez esetben egész napos viselés után sem tapasztaltam ilyet. Szerelem lett!"

P. Evelin

"Köszönöm az igényest csomagolást! A színe álomszép kék, egyből beleszerettem. Imádom, annyira kényelmes mintha nem is lenne rajtam semmi, nagyon jó kivitelezni benne a gyakorlatokat 🙂 Ezekkel a csíkokkal megbolondítva annyira egyedi! A teremben is sok pozitív visszajelzést kapok, hogy mennyire csini szett. Köszönöm, hogy ilyen jó minőségű és egyben divatos edzőruhákat készítetek:)"

D. Evelin

"Felpróbáltam a felsőt, és ahh, nincsenek szavak! Imádom! Kényelmes, jól áll, bomba a színe, szóval nekem a Black Swan a kedvenc edzős cuccom. Nincs mese, hibátlan!"

T. Petra

"Szuper az anyaga, színe, minden pontosan olyan, ahogy elképzeltem. Annyira kedves tőletek, hogy szép üzenetet és csomagolást küldtök mindenkinek, tényleg ritka az ilyen cég! Boldog vagyok, és egy percig sem bánom, hogy titeket választottalak, csak ajánlani foglak mindenkinek :)"

H. Inez

"Na ebben a naciban mehet a merevlábas felhúzás anélkül, hogy mindenki látná az alsónemű színét és mintáját!"

K. Anna

"Nagyon szuper! Terhesen is kényelmes, és az anyaga olyan, mint az álom."

P. Lilla

"Gyönyörű színek, tökéletes termékek, kényelmes és minőségi anyag, ami számomra a legfontosabb. Úgy gondolom nem túlzok, ha azt mondom, hogy az eddigi legkényelmesebb edzőruháim kaptam meg!"

U. Szamanta

"Csak ajánlani tudom. Nagyon kényelmes, puha az anyaga és még csinos is. Valóban megállja a helyét utcai viseletként is, nem csak edzőteremben. És ha mindez még nem lenne elég, hívjátok bizalommal Rebekát, aki tényleg szívvel lélekkel segít! Igazi profi!"

S. Ivett

"A bringázáshoz is megalkottátok a tökéleteset, köszönöm! Nem vagyok sem modell alkat, sem nagyon fiatal, de a rövidnadrág, magas derékkal megoldotta a lecsúszik, szorít, legurul, bevág, izzaszt... problémát, ami eddig kényelmetlenné tette a bringázást. Elasztikus, pont amennyire kell, nem érzek sem gumit, sem varrást, és a selyem puhaságát viselem. Mindez megspékelve az óriási, visszaforduló oldalzsebbel, ami biztonságos hely a telefonomnak (amiről a zene szól ;)). Imádom! Mondhatnám, zavarbaejtően kényelmes! Többször lenézek, hogy vajon felöltöztem- e!? Szupeeer!"

B. Mónika