Stílustanácsadás sportruházat-szakértővel

Találd meg saját stílusod a Black Swan csapatával!

Kompromisszum-mentes, VIP, exklúzív szolgáltatás, ahol Te vagy középpontban.
Téged is mindennap fojtogat a "mitvegyekfel" gondolata? Hátad közepére sem kívánod az évek során felhalmozott ruháid, de nincs szíved megválni tőlük? Fogalmad sincs, hogy hogyan kezdj hozzá a drasztikus megújuláshoz?
Amennyiben Számodra ez megizzasztó kihívást jelent, van egy jó hírünk: létezik megoldás! Tanácsadónk házhoz megy, tűéles szemével segít átnézni, mit érdemes megtartanod, mitől kell búcsút venned, és mit ajánlott beszerezned, hogy könnyebb szívvel nyúlj a gardróbodba reggelente. A lehető legjobb lehetőség számodra, ha meg akarod tudni a (másod)percekben mérhető készülődés titkát.
A program időtartama: maximum 3 óra
A csomag ára: 49.900 Ft

Fontos, hogy tudd, a szolgáltatás középpontjában Te fogsz állni.  A megrendelés után felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, és minden kérésed figyelembe véve egyeztetjük a tanácsadás időpontját és annak részleteit. Ne habozz jelentkezni, ha úgy érzed nincs elég önbizalmad, nem tudod igazán kifejezni nőiességed, vagy ha egyszerűen csak elvesztél a divat útvesztőjében és szeretnéd megtalálni valódi Önmagad.

Egy ízig-vérig Nő megjelenésének fortélyai Számodra is elsajátíthatók és segítségükkel kifejezheted a külvilág számára mindazt a csodát, ami benned lakozik.

Mi fog történni az együtt töltött nap után?

Egy pillanat alatt fellélegzel, újra csillog a szemed, kiderül az ég és szétfeszít a testedben áramló energia. 

Képzeld csak el egy pillanatra, ahogy egy életerős, sugárzóan boldog Nő néz vissza Rád a tükörből. Tarts velünk, és tapasztald meg az érzést, amire már olyan régóta vágysz!

Ui.: Ha nem szívesen engedsz betekintést az otthonodba, és inkább egy külsős helyszínen töltenéd szívesebben a rendelkezésre álló időt, (pl. kávézó, étterem, bevásárlóközpont) akkor erre az alternatívára is megoldást kínálunk.

Ui. 2: A tanácsadást 100%-os csalódásmentes övezetté nyilvánítottuk, ugyanis a tanácsadás napján az első egy órában jelezheted, ha inkább meggondolnád magad. Vagy imádod a velünk töltött időt, vagy visszakapod a pénzed – nálunk senki nem járhat rosszul!