Hogyan maradj igazi NŐ ebben az embert próbáló időszakban?

Mától kezdve sajnos beláthatatlan időre fájdalmas búcsút kell vennünk az edzőtermektől. A sebeink nyalogatása után viszont rá kell jönnünk, hogy ez nem jelenti azt, hogy fel vagyunk mentve a mozgás és az igényesség alól

Nők vagyunk. Kutya kötelességünk rendben tartani magunkat ez idő alatt is, hiszen legyünk őszinték, mennyire keserű érzés lenne tükörbe nézni a felszaladt plusz kilókkal, vagy ne adj Isten a szégyenérzettel pár hónap múlva a kényszerpihenő leteltével. Fanatikus sportimádóként, engem is komolyan a hideg kiráz ettől a gondolattól!

Mi lehet hát a megoldás? 🎯
Gondolkodj, tervezz előre, akár vezess naplót, írj emlékeztetőt, hogy melyik napokon mit fogsz edzeni, és mit fogsz enni – ezzel elkerülheted a spontaneitást és a hirtelen hozott rossz döntéseket.

+ Tiszteld magadat és a környezetedben élőket azzal, hogy rendben tartod magad. Nem mások érdekei miatt, hanem magadért. Égető szükség van arra, hogy otthon is rendesen felöltözz, felkapd a kedvenc új edzőruhád – ez a méltóságban és tartásban nagyon sokat fog segíteni. (Plusz miközben idegesíted otthon a párodat, legalább jól nézel ki😅, és persze megharagudni sem fog érte, ha így lát otthon.😉)

Rúgd seggbe magad, mert ha Te nem teszed, más sem fog. Ne hagyd szunnyadni a benned lévő energiabombát. Le a régi melegítővel, légy Te a szemet szúró kivétel! ❤️💪🏽