Tudod mi a legnehezebb abban, hogy saját vállalkozást indíts? - Less be a kulisszák mögé!


Kezdhetném azzal, hogy fogalmad sincs merre indulj, és amint elkezdtél valamilyen irányba mozdulni, általában mindenfele csak falak közé ütközöl. És a hideg zuhany még csak ekkor jön. Rájössz, hogy egyedül vagy. Minden döntésednek hatalmas súlya van, és végre a saját bőrödön érzed azt a szót is, hogy felelősségvállalás.


Az elképzeléseid közel sem fognak megvalósulni, sőt, csak olyan akadályok gördülnek eléd, amire rémálmaidban sem mertél volna gondolni. Minden pillanatban beléd hasít a felismerés, hogy tutira akarod ezt?!
Persze, hogy akarod, hisz ennek köszönhetően érzed, hogy igazán élsz.


Az összes keserű tapasztalatnak hála, megismered a határaid (ami elképesztően magas, ha megvan a kellő kitartásod), és emellett a lehető legkeményebb önismereti tréningen veszel részt.


A legnehezebbnek mégis azt mondanám, amikor te szívből csinálsz valamit, és fáradhatatlanul keresed magad mellé a hasonló gondolkodású embereket, akik segítenek téged az utadon. Na ez A megizzasztó kihívás.


Hogy mit akarok ebből kihozni? Menj az álmaid után. Mindenáron. Gyűjts EMBEREKET magad mellé, akikkel együtt szárnyalhatsz, és bánj el kíméletlenül azokkal, akik hátráltatnak, vagy kételkednek benned! 🖤